Ахмети ја објави заедничката декларација која била потпишана со челниците на „Вреди“ на почетокот на годинава

Лидерот на Европскиот фронт и претседател на ДУИ, Али Ахмети на денешниот собир на претставниците и членството … Продолжи со читање Ахмети ја објави заедничката декларација која била потпишана со челниците на „Вреди“ на почетокот на годинава