Ахмети и Села го потпишаа коалицискиот договор за заеднички настап на парламентарните избори

Во „Европскиот фронт“, коалицијата предводена од ДУИ изминатите денови веќе пристапија и ДПА на Мендух Тачи, Европската … Продолжи со читање Ахмети и Села го потпишаа коалицискиот договор за заеднички настап на парламентарните избори