Ахмети до Петков: Македонските граѓани не губат ништо ако ја вклучат бугарската заедница во Уставот

На средбата со бугарскиот премиер, лидерот на ДУИ ги истакнал предностите на Охридскиот договор во однос на … Продолжи со читање Ахмети до Петков: Македонските граѓани не губат ништо ако ја вклучат бугарската заедница во Уставот