Агонијата во Индија продолжува: Над 360 илјади нови заразени во еден ден, парковите се претворени во крематориуми

Со рекордни 3 293 смртни случаи за 24 часа, вкупниот број жртви од ковид во Индија надмина … Продолжи со читање Агонијата во Индија продолжува: Над 360 илјади нови заразени во еден ден, парковите се претворени во крематориуми