Агенти на ФБИ извршиле претрес во домот на Трамп на Флорида

Истрагата доаѓа откако американскиот Националниот архив открил дека околу 15 кутии со документи од Белата куќа, вклучително … Продолжи со читање Агенти на ФБИ извршиле претрес во домот на Трамп на Флорида