Агендата на самитот за Западен Балкан: Заев во последен момент соопшти дека заминува за Софија

На пленарната сесија се очекува да учествуваат лидерите на земјите од Западен Балкан, како и заменик-претседателот на … Продолжи со читање Агендата на самитот за Западен Балкан: Заев во последен момент соопшти дека заминува за Софија