Агелер за ставањето на Јанева и Јакимовски на „црната листа“: САД ќе продолжат да ги именуваат функционерите вклучени во корупција

„САД ќе продолжат да ги именуваат официјалните лица од која било партија, структура на власта, или заедница, … Продолжи со читање Агелер за ставањето на Јанева и Јакимовски на „црната листа“: САД ќе продолжат да ги именуваат функционерите вклучени во корупција