Агелер со писмо до Владата и судовите: Сè повеќе сум загрижена за големиот број предмети што Апелација ги враќа на повторно судење

„Очигледната неспособност на судовите брзо да ги процесираат предметите низ судската постапка и нивното префрлање напред-назад меѓу … Продолжи со читање Агелер со писмо до Владата и судовите: Сè повеќе сум загрижена за големиот број предмети што Апелација ги враќа на повторно судење