Агелер: Шоле ќе ја потврди поддршката на САД за земјава, а борбата против корупцијата е приоритет за Вашингтон

Тој е многу посветен на обезбедувањето стабилност и сигурност на Западен Балкан и со нетрпение го очекува … Продолжи со читање Агелер: Шоле ќе ја потврди поддршката на САД за земјава, а борбата против корупцијата е приоритет за Вашингтон