Агелер: С Македонија и Бугарија мора да дискутираат рационално и тоа е од критична важност

„Мислам дека е од критична важност тие разговори да се смират, лидерите од двете страни на границата … Продолжи со читање Агелер: С Македонија и Бугарија мора да дискутираат рационално и тоа е од критична важност