Агелер на средба со судиите во Врховен: Судството не смее да биде под притисок на политиката

Амбасадорката на САД ја истакнала потребата од силна поддршка на заложбите за независно и транспарентно судство и … Продолжи со читање Агелер на средба со судиите во Врховен: Судството не смее да биде под притисок на политиката