Агелер: Мешањето на приватни лица или јавни функционери во судството не смее да се толерира

Ова е дел од одговорот на американската амбасадорка Анџела Агелер за ТВ Сител, откако по нејзината средба … Продолжи со читање Агелер: Мешањето на приватни лица или јавни функционери во судството не смее да се толерира