Агелер: Корупцијата продолжува да го кочи напредокот на С Македонија, иако земјата чекори кон ЕУ

Намалувањето на корупцијата е важно затоа што корупцијата во која било форма ја оневозможува оваа земја да … Продолжи со читање Агелер: Корупцијата продолжува да го кочи напредокот на С Македонија, иако земјата чекори кон ЕУ