Африм Гаши избран за претседател на Собранието

За функцијата спикер на законодавниот дом Гаши беше предложен со потписи од 75 пратеници од ВМРО-ДПМНЕ, коалицијата … Продолжи со читање Африм Гаши избран за претседател на Собранието