Афера „Паразити“: Кире Наумов за еден мандат зема 120 000 евра плата, а никој не знае што сработил

Како што посочи Томовски, директорот на АЕК, Јетон Акику, зема плата од 132 000 денари, поточно над … Продолжи со читање Афера „Паразити“: Кире Наумов за еден мандат зема 120 000 евра плата, а никој не знае што сработил