Аерозагадување: Се укинуваат мерките за Гостивар, Кичево и Кавадарци

Докажано е дека најголемото загадување е од биомаса – од 35 до 45 отсто, на второ место … Продолжи со читање Аерозагадување: Се укинуваат мерките за Гостивар, Кичево и Кавадарци