Адвокатите Бланч и Такопина: Трамп беше фрустриран, нервозен и депримиран, но ова нема да го обесхрабри

Запрашан како се чуствувал експретседателот во судницата кога го слушнал обвинението, адвокатот Бланч изјави „што мислите, како … Продолжи со читање Адвокатите Бланч и Такопина: Трамп беше фрустриран, нервозен и депримиран, но ова нема да го обесхрабри