„Адора инженеринг“ за 9,3 милиони евра го купи имотот на „Топлификација“

„Адора инженеринг“, по пат на јавна лицитација, за 9,3 милиони евра ги купи топланите „Исток“ и „Запад“ … Продолжи со читање „Адора инженеринг“ за 9,3 милиони евра го купи имотот на „Топлификација“