„Адора инженеринг“: Не сме вклучени во производството и испораката на топлинска енергија, обврската е на БЕГ

Од компанијата посочуваат дека, иако во септември 2021 ги купиле топланите „Исток“ и „Запад“ од „Топлификација“ и … Продолжи со читање „Адора инженеринг“: Не сме вклучени во производството и испораката на топлинска енергија, обврската е на БЕГ