Администрацијата и судовите ќе работат на смени и онлајн…, Владата ги прифати препораките на лекарите

Кои се новите мерки за заштита од ковид-19, што владиниот кабинет ги усвои по сугестија на Комисијата … Продолжи со читање Администрацијата и судовите ќе работат на смени и онлајн…, Владата ги прифати препораките на лекарите