Адем Демачи нема никаква допирна точка со македонската историја, велат од ВМРО-ДПМНЕ по преименувањето на улица во Чаир

Вчера во Скопје без никакви македонски обележја и со голема помпезност и во присуство на премиер од … Продолжи со читање Адем Демачи нема никаква допирна точка со македонската историја, велат од ВМРО-ДПМНЕ по преименувањето на улица во Чаир