Абазовиќ за масакрот во Цетиње: Трагедија каква што Црна Гора не памети

Црногорскиот премиер Дритан Абазовиќ изрази жалење за масакрот во Цетиње со порака дека ваква трагедија не се … Продолжи со читање Абазовиќ за масакрот во Цетиње: Трагедија каква што Црна Гора не памети