Абазовиќ е можен иден премиер на Црна Гора, Ѓукановиќ потврди дека ќе поддржи малцинска влада

Според пратениците на УРА на Дритан Абазовиќ, договор за формирање малцинска влада треба да се постигне во следните 10 дена, … Продолжи со читање Абазовиќ е можен иден премиер на Црна Гора, Ѓукановиќ потврди дека ќе поддржи малцинска влада