Абази за ставот на американската амбасадорка Агелер: Не сакам да навлегувам во такви коментари

Изјавата на амбасадорката Агелер дека резулатите од изборите за нов шеф на ОЈО ГОКК за САД се … Продолжи со читање Абази за ставот на американската амбасадорка Агелер: Не сакам да навлегувам во такви коментари