Абази формално назначен за шеф на ОЈО ГОКК, седнува во столчето на Русковска

Именувањето на Абази минатата недела постојано ја брануваше јавноста. Од една страна, гласни беа шпекулациите дека тој … Продолжи со читање Абази формално назначен за шеф на ОЈО ГОКК, седнува во столчето на Русковска