Филипче: Вакцинираните што се позитивни на ковид се со лесна клиничка слика

Министерството за здравство соопшти дека е зголемен интересот за вакцинација против ковид и дека процесот се одвива … Продолжи со читање Филипче: Вакцинираните што се позитивни на ковид се со лесна клиничка слика