8 Март: Од борба за глас до борба за заклетва – каде се С Македонија и Западен Балкан

Во регионот Ана Брнабиќ (Србија) и Бојана Кришто (БиХ) се жени премиерки, а Вјлоца Османи (Косово), пак, … Продолжи со читање 8 Март: Од борба за глас до борба за заклетва – каде се С Македонија и Западен Балкан