317 нови случаи на ковид-19, вкупната бројка на заразени се приближува до 20 илјади!

Дури 182 од новозаразените се од Скопје, а во изминатите 24 часа починаа уште четворица пациенти, моментно … Продолжи со читање 317 нови случаи на ковид-19, вкупната бројка на заразени се приближува до 20 илјади!