24 патници од Македонија заразени со ковид-19 слетале во Финска, земјата воведе задолжителен тест

Финска ќе воведе задолжителни тестови за коронавирус и карантин за патници од земји со висок ризик откако … Продолжи со читање 24 патници од Македонија заразени со ковид-19 слетале во Финска, земјата воведе задолжителен тест