118 години од смртта на Гоце Делчев: Делегации од државните институции положија цвеќиња

Пред 118 години на денешен ден бил убиен македонскиот револуционер Гоце Делчев од страна на турската војска … Продолжи со читање 118 години од смртта на Гоце Делчев: Делегации од државните институции положија цвеќиња