„Концертна“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 6 месеци | Саботажа

„Концертна“ Саботажа, емитувана на 07 декември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А