Стрижена Саботажа

Автор: Среќко Поповски | на 4.2017 | Саботажа

„Стрижена" Саботажа, емитувана на 21 април 2017 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.