360 Степени сезона 5, бр. 26

Автор: Васко Попетревски | пред 5 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (30.11.2018 г.) - дебата за реформата во јавната администрација и за тоа колку се искрени заложбите на власта за деполитизација на јавната администрација, со:

-Дамјан Манчевски, министер за информатичко општество и администрација;

-Малинка Ристевска-Јорданова, Институт за европска политика;

-Драган Гоцевски, универзитетски професор по јавна администрација.

Нова „Саботажа“