„Кеш“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред една недела | Саботажа

„Кеш“ Саботажа, емитувана на 30 ноември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А