„Кисела“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 5 месеци | Саботажа

„Кисела“ Саботажа, емитувана на 26 ноември 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А