360 Степени сезона 5, бр. 23

Автор: Васко Попетревски | пред 6 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (19.11.2018 г.):

-Џорџ Сорос и извештаите на ЕУ и САД за политизирано судство во времето на Никола Груевски го спасуваат Груевски - јавување од Будимпешта;

-кога државите не сакаат или не можат да расветлат контроверзен случај, тука се "Форензичка архитектура";

-што е основата за реакциите во Грција за нацрт-амандманите на Уставот - јавување од Атина;

-и треба ли итна помош на Итната помош - повеќе од половина повици на 194 завршуваат без теренска интервенција;

-"Саботажа".