„Логична“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 2 недели | Саботажа

„Логична“ Саботажа, емитувана на 19 ноември 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А