360 Степени сезона 5, бр. 22 - интервју со премиерот Зоран Заев

Автор: Васко Попетревски | пред 5 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (16.11.2018 г.) - интервју со премиерот Зоран Заев:

-кој е одговорен за бегството на Никола Груевски и дали некој ќе биде разрешен;

-дали процесот на помирување опфаќа и амнестија за дел од обвинетите за 27 април;

-ќе има ли измени во нацрт-амандманите на Уставот по реакциите на дел од партиите на Албанците и од Грција;

-кои министри ќе заминат од Владата;

-ќе има ли предвремени парламентарни избори заедно со претседателските на пролет.

Нова „Саботажа“