„Исклучена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 3 недели | Саботажа

„Исклучена“ Саботажа, емитувана на 12 ноември 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А