360 Степени сезона 5, бр. 21

Автор: Васко Попетревски | пред 6 месеци | In depth

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (12.11.2018 г.):

-интервју со амбасадорот на ЕУ, Самуел Жбогар, кој има порака до власта: како што покажавте храброст со договорите со Бугарија и Грција, сега очекуваме таква храброст и во реформскиот процес;

-фамозната фирма „Ексико“, чиј сопственик се крие во Швајцарија - во срцето на новата истрага на СЈО - „Империја“;

-има ли Скопје црни урбанистички точки како атинската населба Мати, каде во пожар загинаа 91 лице - истражување;

-„Саботажа“