„Преселна“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 7 месеци | Саботажа

„Преселна“ Саботажа, емитувана на 05 ноември 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А