„Храбра“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 7 месеци | Саботажа

„Храбра“ Саботажа, емитувана на 02 ноември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А