360 Степени сезона 5, бр. 18

Автор: Васко Попетревски | пред 3 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (02.11.2018 г.) - дебата за нацрт-амандманите утврдени на денешната владина седница:

Гости:

Дане Талевски

Сашо Клековски

Ибрахим Мехмети

-„Саботажа“