„Диригентска“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 7 месеци | Саботажа

„Диригентска“ Саботажа, емитувана на 26 октомври 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А