360 Степени сезона 5, бр. 16

Автор: Васко Попетревски | пред 7 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (26.10.2018 г.) - дебата со Владо Бучковски и Љупчо Ристовски :

-дали во понеделник на ВМРО-ДПМНЕ му се случи „Панорама во Белата палата“ и „Братучед против братучед“ („Фокус“);

-ќе биде ли финализиран процесот на уставни измени;

-колку се слични, а колку различни периодот 2005-2006 г. (Владата на СДСМ и ДУИ го добива кандидатскиот статус за ЕУ, ВМРО-ДПМНЕ поминува низ внатрешни делби, но победува на парламентарните избори) со случувањата денес;

-дали на пролет заедно со претседателските ќе има и предвремени парламентарни избори - кому која опција му одговара;

-„Саботажа“.