„Омажена“ Саботажа

Автор: Среќко Поповски | пред 7 месеци | Саботажа

„Омажена“ Саботажа, емитувана на 22 октомври 2018 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“. 

автор: Среќко Поповски 

монтажа: Коста А