360 Степени сезона 5, бр. 14

Автор: Васко Попетревски | пред 5 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (19.10.2018 г.):

-репортерски јавувања од терен за последните случувања во Собранието поврзани со предлог-одлуката за пристапување кон измена на Уставот;

-вклучување од собраниската седница на која 80 пратеници гласаа „ЗА“ пристапување кон уставни измени согласно Договорот од Преспа

-дебата во студиото со аналитичарите Петар Арсовски и Имер Селмани за случувањата во парламентот;

-„Саботажа“