Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 11

пред 8 месеци | Најави

Вечерва (8.10.2018 г.) од 22:00 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат:

-дали одлуката на Владата за иницирање уставни измени значи дека е обезбедено 2/3-мнозинство во Собранието;

-кои пратеници од ВМРО-ДПМНЕ би можеле да ги поддржат уставните измени; силен притисок од Брисел до Мицкоски - не само поединци-пратеници туку и партијата да биде дел од процесот;

-симулација за ефектот од евентуален заеднички настап на СДСМ и ДУИ на избори;

-репортажа од трите места со најниска излезност на референдумот - Чајле, Мокрино и Гечерлија;

-кратко интервју со Торстен Фрај, пратеник во германскиот Бундестаг од владејачката ЦДУ на Меркел;

-„Саботажа“