360 Степени сезона 5, бр. 10

Автор: Васко Попетревски | пред 7 месеци | Дебати

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (05.10.2018 г.):

- интервју со Зијадин Села, лидер на Алијанса за Албанците, за дилемата за референдумот - решение во Собранието, или нови избори;

- дали пораката со која НАТО се сомнева дека ВМРО-ДПМНЕ навистина е за членство во Алијансата, е новинарски изнудена или свесно пласирана;

- кратко интервју со словенечкиот министер за одбрана, Карл Ерјавец;

- „Саботажа“.