Најава - 360 Степени сезона 5, бр. 10

пред 8 месеци | Дебати

Вечерва (05.10.2018 г.) од 22:00 часот во „360 Степени“ на ТВ Алсат:

- интервју со Зијадин Села, лидер на Алијанса за Албанците, за дилемата за референдумот - решение во Собранието, или нови избори;

- дали пораката со која НАТО се сомнева дека ВМРО-ДПМНЕ навистина е за членство во Алијансата, е новинарски изнудена или свесно пласирана;

- кратко интервју со словенечкиот министер за одбрана, Карл Ерјавец;

- „Саботажа“.